Una nena i un nadó que anava assegut en el cotxet han patit un fort accident quan volien baixar per les escales mecàniques d'un centre comercial. Les imatges captades per les càmeres de seguretat han reflectit la forta caiguda.

La nena intenta baixar les escales amb el cotxet i s'estimba amb el nadó

L'accident ha passat a Moscou (Rússia), quan la nena, acompanyada d'un altre menor, prova de baixar amb el cotxet per les escales mecàniques del centre, però no pot amb el pes i acaba estimbant-se escales avall amb el bebè. Tot seguit, un empleat que es troba prop de les escales corre a socórrer als menors i agafa el nadó en braços.

 La seva mare els hi havia dit que esperessin a la porta d'una de les botigues mentre feia unes compres.    

Les imatges de la càmera de seguretat s'han fet virals i reflecteixen la contundència de la caiguda, amb la nena enlairant-se per sobre del cotxet.

El nadó pateix diverses ferides i perd dues dents 

La dura caiguda ha fet que els dos menors hagin quedat ferides. Al nadó se'l va traslladar d'urgència a un hospital pròxim amb ferides en un llavi i el mentó, a banda de perdre dues dents pel fort cop.  Per la seva part, la nena, tot i la gran patacada rebuda, no va necessitar assistència. 

Episodis com aquest no són pas anecdòtics reflecteixen com de perilloses poden ser unes escales mecàniques, i encara més quan es tracta de menors que no estan sota vigilància d'un adult.