La reacció d'un nen rebent maquillatge com a regal d'aniversari ha donat la volta al món i s'ha fet viral. El seu gest ha generat opinions molt diferents a les xarxes socials.

Tristen / Twitter

Tristen i el seu fill de set anys / Twitter @tristennnnn

Regal perfecte

Tristen té un fill de set anys a qui li encanta el maquillatge i descobrir noves maneres de pintar-se. És per això que quan va arribar el seu aniversari va tenir molt clar que regalar-li: una paleta de colors del famós youtuber James Charles, i un set de brotxes de la marca Morphe Brushes.

La mare va voler immortalitzar aquest moment i ho va gravar tot en vídeo: en ell, es veu el petit, assegut, amb els ulls tancats i traient d'una bossa el seu regal. Quan per fi obre els ulls, somriu immediatament en veure les brotxes i diu "guau". Però això no és res comparat amb la seva reacció en veure la paleta: el petit obre la boca sorprès i mira atent tots els colors, emocionat.

Enfrontament a internet

La tendra reacció del nen es va fer viral en qüestió de minuts i ha generat moltes i diverses opinions. La majoria d'usuaris se'n van alegrar en veure el petit tan feliç i van aplaudir la mare per regalar-li el que volia, sense parar-se a pensar si era de nois o de noies.

No obstant això, també hi va haver persones que van criticar aquest regal i van insultar tant el nen com la mare: "Les dones esteu arruïnant els nois joves" o "Has fallat com a mare", van ser algunes de les respostes que va rebre la Tristen.

Davant d'aquests atacs, la dona es va defensar publicant un text a les seves xarxes, deixant clar que "no estic canviant o convertint el meu fill perquè sigui d'una altra manera" i va afegir: "no criaré el meu fill perquè menyspreï una altra persona per la seva religió, gènere, raça o discapacitat".

Finalment, va acabar dient que "com a mare, el recolzaré en en tot el que vulgui fer i ser".