Un nen ha enamorat el món en posar-li al seu gos la mascareta protectora contra el coronavirus en sortir de casa. Tota una declaració d'amor cap al seu millor amic que ha captat un veí i s'ha convertit en vídeo viral.

El gran protagonista de la setmana

Anthony Hernández, un nen d'Ambato, ciutat d'Equador, s'han convertit en un dels grans protagonistes d'aquesta última setmana mundialment. El petit ha robat el cor de milers, si no milions de persones a tot el món amb la seva acció.

A mitjans d'aquest mes de juliol el petit Anthony va sortir de casa per complir amb un encàrrec que li havia fet la seva mare: anar a la botiga a buscar llet i ous. Per no avorrir-se pel camí va decidir emportar-se el Buddy amb ell. Buddy és el seu gos i amic inseparable. I llavors es va produir el fet que ha enlluernat tothom.

Un dels virals de l'estiu

Abans de dirigir-se cap a la botiga, en plena pandèmia, Anthony li posa la mascareta protectora contra el coronavirus al seu millor amic, el Buddy (curiosament, Buddy també era el nom del primer gos mort per culpa del Covid-19).

Un instant que es convertiria en un dels virals de l'estiu a partir del moment que va ser gravat per Joselo Sánchez, un dels veïns dels Hernández, família humil però amb una estima infinita cap als animals tal com demostra el fet que a casa tinguin onze gossos i dos gats.

Des que el vídeo comencés a circular per les xarxes socials, el petit Anthony no ha fet més que rebre milers de comentaris elogiant el seu acte d'amor cap als animals i de prevenció davant el virus.