En Diego moria aquest dimarts a causa de les greus lesions que li van provocar dos companys de classe. Aquest nen de 13 anys va rebre la pallissa d'un grup de alumnes de la seva escola a Califòrnia el passat 16 de setembre i des d'aleshores havia romàs ingressat en un hospital del comtat. Un vídeo gravat amb el mòbil per un testimoni de l'agressió mostra com la víctima és colpejada per un dels nois a la cara i al costat del cap. Després d'un d'aquests atacs, en Diego perdia l'equilibri i queia cap enrere colpejant-se el cap contra un pilar de formigó.

La mort del nen de 13 anys ha sacsejat consciències a la Landmark Middle School de Moreno Valley, a Califòrnia. Segons informa KTLA 5, dos alumnes de l'escola han estat detinguts com a presumptes autors de la fatal agressió que va acabar amb la vida del petit Diego i han estat posats a disposició del Juvenile Hall del comtat de Riverside, que els manté sota custòdia.

Violència i assetjament

En un missatge publicat a través de Facebook, l'Oficina del Xèrif de Moreno Valley anunciava la mort del nen després d'una setmana d'ingrés hospitalari: "El Departament del Xèrif del Comtat de Riverside s'entristeix per compartir que la víctima de 13 anys de la Landmark Middle School va ser declarada clínicament morta ahir a la nit com a resultat de les ferides sofertes en l'atac de dilluns 16 de setembre de 2019".

nen mort pallissa companys classe

L'incident ha generat gran indignació entre els pares que porten els seus fills a l'escola en la qual estudiava en Diego. Segons el testimoni de diversos companys de classe del petit, la violència i l'assetjament són un problema continu a l'escola: "És realment difícil perquè hi ha tantes baralles aquí i no fan res", assenyalen els alumnes i asseguren que el nen de 13 anys havia estat intimidat anteriorment, fins i tot a través de les xarxes socials.