Un dispositiu de bombers de Sevilla busca des d'ahir a la nit un nen de 12 anys que ha desaparegut quan es banyava al Guadalquivir al seu pas per la capital andalusa.

El pare no el va poder salvar

Emergències de l'Ajuntament de Sevilla ha informat de passades les onze de la nit es va rebre un avís que alertava de què un menor havia desaparegut al riu mentre es banyava a l'altura de l'avinguda de Juan Carlos I, sense que el seu pare, que es trobava a la vora, el pogués treure de l'aigua, en perdre'l de vista.

Segueixen les tasques de recerca

Després d'intentar trobar-lo a l'aigua sense èxit, va avisar els serveis d'emergència, que van enviar una unitat subaquàtica, que va suspendre les tasques de recerca poc abans de les 3.00 de la matinada, i s'han reprès a primera hora del matí.

Confusió amb la identitat del desaparegut

Apuntar que existeix certa confusió sobre la identitat del desaparegut. El Diari de Sevilla revela que la investigació també apunta que podria tractar-se d'un noi de 24 anys, d'origen magribí, que es trobava en estat d'embriaguesa i va saltar al riu. La persona que estava amb ell no el va veure sortir i va trucar a la Policia.