Els Mossos han desmantellat un pis destinat a la venda de drogues les 24 hores del dia que estava totalment blindat contra la policia, dissenyat com un búnquer amb un sofisticat sistema de defensa i amb un triple porta de ferro. La policia ha entrat i ha detingut l'encarregat d'aquesta activitat il·lícita, que ja ha ingressat a la presó.

Els Mossos van desmantellar el pis i van detenir l'encarregat

Segons fonts policials, en l'operació s'han intervingut 205 paquets de cocaïna valorats en 7.000 euros al mercat il·lícit en aquest pis del districte de Sants-Montjüic i han localitzat una plantació de marihuana en un immoble veí, amb 271 plantes.

La investigació va començar a finals de juliol d'aquest any, davant de les sospites que hi havia possibles punts de venda de substàncies estupefaents a la zona. Fruit de les indagacions posteriors, es va detectar l'esmentat pis en el que es venia droga les 24 hores del dia.

Mossos d'Esquadra / Arxivo

Els Mossos d'Esquadra va desmantellar un pis de narcotràfic / Arxiu

Un pis de narcotràfic armat com un búnquer

Segons informen els Mossos, el pis estava dissenyat com un autèntic búnquer per dificultar tota mena d'acció policial. L'entrada principal era una triple porta de ferro reforçada i clavada als laterals de les parets. A més, les finestres i els balcons comptaven amb un doble sistema de reixes de ferro fixes i reforçades amb una construcció de ferros creuats a tall de gàbia.

El detingut va passar a disposició judicial dijous passat, i el jutge va decretar el seu ingrés a la presó.