Petició inèdita dels Mossos d’Esquadra. La policia catalana demana col·laboració ciutadana per identificar el presumpte autor material d’un assassinat.

Assassinat un home a Sabadell

Els fets es remunten a les 04:15 hores del 29 de juny de 2019 quan un home de 30 anys i de nacionalitat espanyola va aparèixer mort al carrer de Gràcia número 33, al centre de Sabadell (Vallès Occidental).

Els investigadors van  determinar que la causa de la mort era de caràcter homicida i van iniciar una investigació per establir-ne l’autoria. Segons va poder saber ElCaso.cat, l'home va ser vist a terra malferit amb diverses ganivetades.

De la investigació en curs s’ha pogut determinar que, en els fets i en la mort de la víctima, hi participa un home que anava acompanyat d’una dona. Aquestes dues  persones van quedar enregistrades per càmeres de seguretat d'una botiga de la zona, segons els Mossos d’Esquadra.

L'assassí i una acompanyant

Donat que les indagacions que s’han dut a terme fins al moment no han pogut determinar la identitat de l’autor del crim, els mossos han obtingut autorització judicial per a l’exhibició de les imatges als mitjans de comunicació amb la finalitat que alguna persona pugui aportar dades que facilitin la identificació del presumpte autor dels fets i la noia que l’acompanyava.

Col·laboració ciutadana

Els Mossos esperen trobar algú que disposi d’alguna informació que contribueixi a la identificació de les persones que surten a les imatges. 

S’ha posat en marxa un compte de correu electrònic i un telèfon a través dels quals la ciutadania pot contactar amb els Mossos en el supòsit que disposi d’informació d’interès relacionada amb aquesta qüestió: [email protected], telèfon 667 08 97 96. En aquest telèfon s’hi poden deixar contactes a la bústia de veu i també enviar missatges de text a les plataformes WhatsApp i Telegram.