El nord-americà Steven Weber Jr. ha mort ofegat després de proposar-li matrimoni a la seva nòvia Kenesha Antoine submergit en un tanc d'aigua durant les seves vacances a Tanzània, segons ha revelat aquest divendres la seva parella a través d'una publicació de Facebook en la qual adjunta fotos i el vídeo del moment en què li va demanar que es casessin.

En les imatges apareix Weber Jr. darrere del vidre mostrant un full de paper amb un missatge escrit per ambdues cares en què li diu a Kenesha que l'estima i li pregunta si vol ser la seva esposa. Tot seguit, treu un anell de la butxaca del seu banyador i li ho ensenya.

"No hi ha prou paraules per honrar l'ànima bonica d' Steven Weber, Jr. Vas ser una llum brillant per a tots els que vas conèixer", resa el missatge de la dona. "Mai no vas emergir d'aquestes profunditats, així que mai vas escoltar la meva resposta, 'Sí! sí! Un milió de vegades sí, em casaré amb tu!'", continua l'emotiu text.

"És el gir més cruel del destí que es pugui imaginar"

 

Antoine es lamenta que "el millor dia" de les seves vides "es convertís en el pitjor", el que va descriure com "el gir més cruel del destí que es pugui imaginar".

Així mateix, detalla que només dos dies abans el seu nòvio li va dir que, després de veure alguns pacients de càncer durant el viatge, se sentia afortunat d'estar viu. "Et trobaré i em casaré amb tu en la pròxima vida, i en la pròxima, i la pròxima i la pròxima... T'estimo molt i sempre ho faré", conclou la dona.

La publicació, que no detalla com va passar l'incident mortal, ha rebut milers de reaccions. Diversos amics i familiars de Weber Jr. han expressat les seves condolences en els comentaris.