Una família amb una bebè han mort esclafats per una roca a la platja i el vídeo de l'angoixant moment ha corregut com la pólvora a internet.

Una parella i la seva bebè moren a la platja

Els fets han passat aquest dimarts a la platja de Pipa de Rio Grande do Norte de Brasil, segons informa Estado de Minas. La família havia decidit anar a passar el dia a la platja, però el que no imaginaven era que seria l'última vegada que ho farien.

Moren aixafats per una roca

Hugo Pereira, de 32 anys, Stella Souza, de 33 i el Sol, la seva bebè de set mesos, estaven tranquil·lament passant el dia a la platja i, de cop i volta una enorme roca d'un penya-segat es va esfondrar, amb tan mala sort que va caure just on estava la família.

En el vídeo es pot veure com, les persones que en aquell moment estaven a la platja, immediatament els intenten ajudar, però, malauradament, no han pogut salvar-los la vida. Quan han aconseguit localitzar la mare i el pare, han vist que estaven morts a causa de l'impacte de la roca, però la bebè encara respirava.

Playa Pipa / Flickr

Una família amb una bebè de set mesos han mort esfondrats pel despreniment d'una roca d'un penya-segat a la platja Pipa de Brasil / Flickr

Tot i que un treballador els va alertar que era perillós situar-se en aquella part de la platja, la família va fer cas omís, segons explica Fábio Pinheiro, el responsable de comunicació del poble.

"Vam excavar fins que vam trobar el pare, després vam trobar la mare i el nen. El bebè encara respirava. Per casualitat, un metge passava per aquí en aquell moment, va intentar reviure la petita, però ja era massa tard", declara un dels testimonis que va veure el terrible accident.