Belén Mato, una infermera de 49 anys del Servei d'Urgències de l'Hospital del Bierzo (Lleó) ha mort aquest dimarts per les seqüeles del coronavirus, quatre mesos després d'haver rebut l'alta.

Belén, la infermera que va sortir de l'UCI al maig, ha mort avui per les seqüeles del coronavirus

La Belén, natural de Ponferrada, treballava a primera línia de contagi i va agafar la Covid-19 fa molts mesos. Va estar 40 dies ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i, en teoria, va superar la malaltia i va rebre l'alta.

Finalment, però, la Belén ha mort aquest dimarts perquè no ha pogut superar les terribles seqüeles del coronavirus.

Belén Mato, enfermera Hospital del Bierzo YouTube / Leonoticias

Belén Mato, la infermera que va rebre l'alta al maig després de 40 dies a l'UCI ha mort aquest dimarts per les seqüeles del coronavirus / YouTube_Leonoticias

"Lo que hace unas semanas festejábamos hoy lo lloramos"

"Hoy, acaba de fallecer nuestra compañera Belén, lo que hace unas semanas festejábamos hoy lo lloramos", aquestes són les paraules de l'equip d'infermeria de l'Hospital del Bierzo comunicant la mort de la seva companya en declaracions que recull el diari Leonoticias.

Hospital del Bierzo / Google Maps

Belén Mato, treballava al Servei d'Urgències de l'Hospital del Bierzo / Google Maps

Tras luchar durante 40 largos días en la UCI y haber superado lo que parecía lo peor "se nos ha ido", lamenten les seves col·legues.

Efectivament, el passat mes de maig tot era alegria quan la Belén va superar la malaltia després de 40 dies a l'UCI.

L'emotiu moment el recorda aquest vídeo de YouTube publicat per Leonoticias:

Des de l'Organització Col·legial d'Infermeria també lamenten profundament la pèrdua de la Belén i donen el seu més sentit condol als familiars i amics amb aquest tuit: