Uns agents de la policia de Florida (EUA) han ressuscitat un bebè d'un any que s'havia ennuegat amb una galeta davant la seva mare histèrica. 

Tal com pot veure's en el vídeo, el nen va estar deu minuts sense respirar i els agents van fer un esforç brutal per aconseguir salvar-li la vida mentre la mare passava una situació molt angoixant.

La desesperació de la mare

Amanda Zimmerman estava tranquil·lament amb el seu fill d'un any a seva casa, situada a Kissimmee (Florida). De sobte, el petit es va menjar una galeta i es va ennuegar. Al cap d'uns segons se li va tallar la respiració i la dona, desesperada, va sortir corrent al carrer per demanar ajuda. Per sort, en aquell moment passava un cotxe ple de policies que es van aturar i la van ajudar de seguida. 

La increïble reanimació

Les imatges que es van enregistrar amb una càmera interna del vestuari dels agents mostren com els policies comencen fent-li la maniobra modificada d'Heimlich al bebè. Segons més tard, un dels oficials li diu a l'altre que el nen s'està tornant de color lila, però els homes no es rendeixen: posen el nen d'esquena i segueixen amb les seves maniobres per reanimar-lo. Finalment, el bebè comença a recuperar-se. Els agents ho han aconseguit.

Al final de la gravació arriben els serveis d'emergència, que estabilitzen el nen i se l'emporten a l'hospital perquè s'acabi de recuperar, segons informa FOX News. El vídeo s'ha fet viral i els policies han estat qualificats d'herois pels mitjans nord-americans.