Quatre persones han mort i tres més han resultat ferides en un tiroteig massiu en un bar del municipi d'Uruapan, en l'estat mexicà de Michoacán. L'aldarull -que va ser gravat per les càmeres de seguretat de l'establiment- es va produir cap a les nou de la nit quan un grup de sicaris va entrar a la cafeteria California Grill i va disparar a discreció contra els empleats i alguns clients del local. La policia ja ha aconseguit detenir tres dels presumptes implicats en l'atac i la principal hipòtesi que estudien els agents és que es tracti d'un cas de venjança.

Els fets van tenir lloc cap a les nou de la nit al bar California Graella d'Uruapan. En menys de 30 segons, un grup de sicaris va entrar al local i va disparar a boca de canó contra els empleats i alguns clients. Segons informa Crónica, alguns dels presents van intentar refugiar-se sota les taules de l'establiment mentre els criminals remataven amb una arma curta els seus objectius.

Després d'analitzar les imatges registrades per les càmeres del local, la policia va poder identificar tres dels presumptes autors del tiroteig i van deduir que la principal hipòtesi darrere de l'atac és una venjança, ja que els atacants van deixar alguns clients que es trobaven al bar amb vida. Les tres persones ferides es troben en centres hospitalaris recuperant-se i no es tem per les seves vides.