Una mare salva el seu bebè a l'últim segon de ser mossegat per un centpeus verinós gegant. El tens i aterridor moment s'ha viscut a la ciutat de Bangkok, a Tailàndia, i les imatges s'han fet virals a tot el món.

El centpeus gegant, també conegut com a centpeus vietnamita o centpeus pèl-roig xinès, mesurava uns 30 centímetres de llarg. Aquesta espècie és verinosa i pot infligir picades doloroses, sobretot en els més petits, en els quals poden causar dificultats respiratòries. 

Un centpeus verinós ataca un bebè

Una mare ha evitat que un centpeus gegant i verinós atrapés el seu fill. El menor, de nom Nong i d'un any d'edat, jugava amb el seu gat de joguina assegut a terra. La seva mare descansava estirada a terra, mirant el mòbil, al costat del bebè. A les imatges s'aprecia com la criatura verinosa, ràpidament, s'acosta al nen. L'artròpode va identificar el nadó i es preparava per enfonsar les seves pinces en la seva carn.

De sobte, afortunadament, la mare va notar el perill i va saltar sobre les rajoles per aixecar al seu fill Nong just a temps. A continuació, l'àvia del petit va aparèixer a escena i va córrer per atrapar el centpeus amb una tassa.

Una madre salva a su hijo de la mordida de un cienpiés venenoso / Viral Press

Un mare salva el seu fill de la mossegada d'un centpeus verinós / Viral Press

La mare va salvar el seu fill a l'últim sospir

Nong va resultar il·lès de l'intent d'atac del centpeus verinós. La mare va salvar-lo. "Les mares són heroïnes. Poden sentir quan el perill és a prop i salvar els seus fills", ha celebrat el pare.