Una jove mare de Chattanooga, a l'estat nord-americà de Tennessee, ha estat detinguda després que maltractés el seu nadó d'un mes i ho emetés en directe a Facebook. 

Tybresha Sexton, de 24 anys, va emetre en directe a Facebook com estava al llit, bevent alcohol, sacsejant i fent malabars amb la seva filla Stormy i tirant-li el fum del tabac a la cara, abans de llançar-lo al bressol. Diverses persones van veure en directe l'escena i van trucar la policia.

"Jo no volia aquest p... bebè"

Quan els agents van arribar, van detenir la noia, que, segons el comunicat de la policia feia molta pudor d'alcohol. De fet, van trobar moltes ampolles buides de diferents licors tirades pel seu apartament. Quan els agents la van detenir i la van portar a comissaria, la declaració de la mare els va deixar glaçats: "feu el que vulgueu, jo no volia aquest p... bebè".

Segons han explicat als mitjans locals els amics de la mare, la jove estava celebrant el seu 24è aniversari. Com que no va trobar ningú que pogués cuidar de la seva filla, va decidir muntar-se la seva pròpia festa a casa, emborratxant-se i fumant, mentre ho emetia tot a través de Facebook Live en un vídeo que va durar uns 30 minuts.

Presó provisional sota fiança

Ara, Sexton ha quedat enviada a la presó provisional sota una fiança de 100.000 dòlars, a l'espera de declarar divendres davant del jutge. A més d'estar detinguda per maltractament infantil, també se li imputen els càrrecs de resistència a l'autoritat i de pertorbació de l'ordre públic. L'Stormy, per la seva banda, està sana i estàlvia i amb la seva àvia.

No és el primer cop que la jove té problemes amb la justícia: la noia havia estat detinguda altres vegades per delictes relacionats amb drogues, robatoris o resistència a l'autoritat