S'està posant de moda una nova manera fer-se la manicura bastant particular que consisteix en introdueir caps de gamba a les ungles, fet que ha provocat una gran indignació a les xarxes socials.

Caps de gamba a les ungles

L'estupidesa humana no té límits i el cas d'aquesta nova moda és el clar exemple d'aquest fenomen. Hi ha moltes maneres de fer-se les ungles: la permanent, la semipermanent o la manicura francesa, passant per una infinitat d'opcions, però el que ha fet aquest saló de bellesa és de jutjat de guàrdia.

Amb més de dos milions de seguidors al seu compte d'Instagram, Nail Sunny, un centre estètic especialitzat en la manicura, ha penjat un vídeo mostrant el pas a pas explicant com fer servir els caps de les gambes per fer la manicura. Sí, sí, has llegit bé: la manicura.

Fan servir gambes per fer la manicura

El vídeo s'ha fet molt popular a les xarxes socials i, actualment, ja té més de 135.000 visualitzacions a Instagram i, tot i que alguns usuaris han comentat que els sembla una idea "original", moltes altres han comentat que és fastigós i ho han catalogat com a maltractament animal.

"Els animals són éssers meravellosos i hem de respectar les seves vides com respectem les nostres. Us hauria de fer vergonya no tenir empatia", diu una usuària enfadada. "Això no pot ser més desagradable, qui és capaç de fer-se això?", comenta un altre usuari.

,Manicura / Instagram nail_sunny

Un saló de bellesa fa servir gambes per fer les ungles i causa gran indignació a Instagram / Instagram nail_sunny

Formigues vives per fer la manicura

Per surrealista que sembli, no és el primer cop que aquest saló de bellesa fa servir animals pels seus tractaments i, de fet, tenen vídeos i fotos on mostren orgullosament com fan servir formigues vives per alguns dels seus tractaments.