Les càmeres de seguretat de les botigues i restaurants ens ajuden a resoldre alguns robatoris i també, alguns cops, ens mostren actituds de persones sospitoses o directament, comportaments estranys dels intrusos que entren a casa nostra.

És el que ha passat en una pizzeria de Califòrnia. Un home va entrar a robar al restaurant, quan estava tancat, i va aprofitar per fer-se una pizza. Quan la va tenir cuita, va robar també el vehicle que tenen per repartir les pizzes, i va marxar. A més de la pizza, també va carregar al cotxe tots els objectes de valor que va trobar.

Tot gravat per les càmeres de seguretat

Tot va quedar gravat per les càmeres de seguretat i l'home ha pogut ser detingut. El Departament de Policia de Fullerton, a Califòrnia, ha publicat les imatges a Instagram, després de poder-lo detenir. 

Es veu com el lladre es prepara la pizza amb molta gràcia. Té traça amb la farina i la massa. La pizza va quedar prou bona, sembla.

Detingut el lladre de la pizza

El lladre es va emportar la pizza, el vehicle i també diners en efectiu i uns ordinadors portàtils que tenien al local per tal de gestionar les comandes. L'home anava armat, però la policia va veure que l'arma era de joguina. Gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat, la policia va poder identificar i detenir l'home una setmana després dels fets.