La pandèmia de coronavirus havia aturat l'escalada de violència que vivia la ciutat de Barcelona. Les imatges d'enfrontaments pel carrer o a la xarxa del metro omplien pàgines i pàgines de la premsa i posaven molt nerviosos als veïns de la capital de Catalunya, que veien que era fins i tot perillós anar per la ciutat. Les festes il·legals en pisos de la ciutat sembla que ara preocupen més a la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Les imatges de violència, però, no han desaparegut. Aquest cap de setmana uns desconeguts han assaltat tres botigues a l'exclusiu passeig de Gràcia de Barcelona.

En una d'elles es van poder emportar més de 10.000 euros en roba, segons el primer recompte que van fer els responsables de la botiga Dolce Gabbana.

La Barcelona d'abans del coronavirus: violència i robatoris

Ara s'han fet públiques unes imatges que tornen a recordar la Barcelona d'abans de la Covid-19. Dues persones joves, una d'elles amb una arma blanca, que sembla un ganivet, s'ha barallat aquest dimarts a l'andana de l'estació d'Urquinaona del Metro de Barcelona.

Tot i que no està clar del tot què ha passat, i no consta cap denúncia, fins al moment, fonts de la policia asseguren que l'home s'estava defensant d'un robatori i va treure l'arma blanca, arribant a ferir a l'altre, el suposat lladre.

Estacion Urquinaona Metro

Imatge d'arxiu de l'estació de metro d'Urquinaona, al centre de la ciutat / Cedida

Sense denúncia, no hi haurà investigació. Un dels dos joves que surt al vídeo, asseguren fonts policials, és un conegut dels Mossos d'Esquadra. Cap dels dos protagonistes d'aquest violent vídeo del Metro de Barcelona porta la mascareta correctament col·locada.

Missatge de TMB per la pandèmia

Per la megafonia de l'estació es pot sentir el missatge de TMB que recomana no menjar i no parlar. Faltaria el missatge que estaven esperant els dos nois: tampoc es recomana apunyalar-se.