Imatges que posen els pèls de punta. Van passar la nit d'aquest dijous a Tarragona, al carrer de Caputxins, al centre de la ciutat. Un lladre intentava robar la bossa de mà a una dona i com que la víctima no deixava anar l'objecte, el lladre l'arrossega gairebé vint metres mentre li dona cops al cap.

El lladre l'agafa dels cabells i l'arrossega per la vorera d'aquest carrer fins que arriben altres persones i alliberen la dona. Tal com es veu a les imatges que va gravar un veí, el lladre s'escapa quan diverses persones baixen al carrer per defensar la dona. En la seva fugida, com es veu al vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat, el lladre ensopega i cau.

L’home, detingut

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona ha pogut detenir l'home, que està acusat de diversos delictes. El detingut ha passat la nit a la comissaria dels Mossos d'Esquadra i està previst que passi a disposició judicial aquest dissabte, 9 de novembre.

El vídeo que va gravar una veïna des del seu balcó, mentre demanava ajuda a altres veïns, seran incloses en les diligències que farà la policia de ciutat per entregar-les al jutge de guàrdia.

La dona, amb ferides lleus

El detingut és un home de 34 anys i de nacionalitat espanyola que té diversos antecedents per delictes semblants, tot i que segons ha explicat la policia a aquest diari, mai amb la violència que ha quedat enregistrada en aquest vídeo. La dona va ser traslladada per la mateixa policia a l'hospital de Joan XIII de Tarragona amb ferides lleus.

El lladre detingut, la dona sana i estàlvia i amb la bossa de mà. Unes imatges que posen els pèls de punta, però que han acabat bé.