Segueixen els robatoris amb violència a tot Catalunya aprofitant el toc de queda. Aquesta matinada, i segons ha pogut saber ElCaso.cat, que ha tingut accés a un dels vídeos de l'assalt, tres joves estrangers han assaltat una botiga de mòbils de Manlleu, a Osona, a cops de destral. S'han emportat força material de l'interior de la botiga, tot i que els responsables de l'empresa encara no han pogut fer el recompte del material robat aquesta matinada.

L'avís és d'aquesta matinada, de dilluns a dimarts, encara amb el toc de queda pendent, concretament, a quan faltaven deu minuts per les cinc de la nit. Al vídeo es veu com tres joves, amb un objecte contundent, que sembla una destral, destrossen l'aparador i després accedeixen a l'interior. La policia catalana ha obert una investigació i, ara per ara, no consten detinguts.

Enfrontaments amb la policia

No és la primera nit moguda en aquest municipi d'Osona. Fa dies que un grup de joves de matinada, en contra de l'aplicació del confinament nocturn, s'enfronten a la policia local i als Mossos d'Esquadra. En alguns vídeos que s'han pogut trobar a Instagram, penjats pels mateixos joves, es veu com fan llançaments contra els cotxes policials.

Els Mossos d'Esquadra han hagut de desplegar agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la regió policial Central per evitar nous atacs contra la policia. Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta una investigació, però tot sembla indicar que els tres joves del vídeo estan relacionats amb els incidents de les darreres nits.

Tres botigues de moda a passeig de Gràcia de Barcelona

El toc de queda va molt bé als lladres. Aquest cap de setmana tres botigues de moda de l'exclusiu passeig de Gràcia de Barcelona han estat assaltades. Una divendres a la nit i dues més la matinada de diumenge a dilluns.

A la botiga Dolce Gabbana, a la part de dalt del passeig, tocant a la Diagonal, els lladres es van emportar més de 10.000 euros en roba. Els Mossos busquen un Honda Civic de color negre, que és el que van fer servir els lladres per escapar de la zona, segons ha pogut saber ElCaso.cat.