Esgarrifosa agressió la que s'ha viscut aquest divendres al matí al Metro de Madrid. Un jove de 27 anys n'ha empès un altre a les vies just quan passava un tren. L'home es trobava a prop de les vies i l'agressor l'ha tirat d'una puntada de peu.

Els fets han passat cap a les 9.40 a les andanes de la línia 6 de l'estació d'Argüelles, quan el jove ha sentit un cop a l'esquena i ha caigut a les vies, quan entrava el tren a l'estació.

El jove, que no coneixia l'agressor, ha pogut refugiar-se en el buit existent entre els rails, i el tren ha passat per sobre d'ell sense arribar a arrossegar-lo. Avisats pels viatgers, vigilants de seguretat de l'estació han retingut el presumpte autor de l'agressió, que s'ha mostrat violent i ha intentat fugir.

El detingut, un brasiler amb antecedents

La víctima, afortunadament, només ha patit contusions lleus, i ha estat atès per sanitaris del Samur, sense que l'haguessin de traslladar a un hospital. L'arrestat, un home nascut al Brasil el 1992, havia estat detingut en altres tres ocasions, dues per lesions i una per atemptat a l'autoritat, segons ha indicat Efe la Policía Nacional.

L'incident arriba pocs dies després que a Frankfurt un home tirés també a les vies del tren un nen de 8 anys, que van acabar morint, i la seva mare.