Un jove s’ha jugat el seu físic i ha jugat a bàsquet amb un toro. L’escena s’ha fet viral i el protagonista, Mitchell Royce, ha presentat la seva candidatura per jugar a la NBA, amb els seus moviments i fintes davant l’animal, a una granja d'Austràlia. I si això del bàsquet no acaba sortint bé, sempre es podrà dedicar a la tauromàquia, és clar. 

Un jove juga a bàsquet amb un toro

Mitchell Royce, de 24 anys, ha demostrat la seva habilitat jugant a bàsquet contra un toro. El jove, després d’haver-se viralitzat les imatges de la seva exhibició, reconeix que ho va fer perquè s'avorria. Ell tenia ganes de jugar a bàsquet i, com que no tenia ningú a prop, almenys que volgués jugar amb ell, va decidir jugar amb el Coco, un toro de 15 mesos. 

El jove va veure que Coco s’interessava per l’esfèric i, sense meditar-ho massa, va enfrontar-se a ell. "No tenia a ningú més contra qui jugar per culpa de les restriccions pel coronavirus. Així que vaig treure la pilota de bàsquet per veure si el toro estava interessat, i ho estava!", ha explicat Mitchell. Pensant-ho bé, podria haver sigut millor passar el virus a rebre una cornada, però l’astre australià va decidir obviar-ho. 

Va jugar el clàssic 1 contra 1 encarats a la cistella, aquest cop amb un convidat especial. Mitchell va fintar per aquí i per allà a l’animal, que anava darrere la pilota. Podria haver-se tractat d'un pavelló ple fins a dalt, però també d'una plaça de toros. Això sí, pacífica. Finalment, el toro no va aconseguir fer cistella -hauria sigut apoteòsic- però va deixar moviments sorprenents i va cobrir molt bé els espais. Afortunadament, el jove propietari va sortir satisfet i il·lès de l’enfrontament.  

Aquest episodi uneix encara més aquest toro i a Mitchell. El jove ha explicat que va acollir a Coco quan era un vedell malalt i es van encarregar de criar-lo a la granja dels seus pares. "Ara és part de la família. Coco és molt juganer", va celebrar. 

Un joven juega a baloncesto contra un toro / Wikimedia Commons

Un jove juga a bàsquet contra un toro / Wikimedia Commons

Mitchell ha criat al toro, Coco

A la retina dels espectadors més fanàtics apareix Coco i Mitchell vestint l’elàstica dels Chicago Bulls, al costat dels mítics Michael Jordan o Denis Rodman. Però això és gairebé una fantasia impossible, no ens enganyem. De moment, potser s’hauran de conformar a jugar al patí de la granja, o bé centrar-se en la tauromàquia light, és clar. Allà, l’èxit i el fracàs sovint es desdibuixen en una línia molt fina. O surts per la infermeria o surts per la porta gran i, aquest cop, sembla que els protagonistes en tenen traça.