El vídeo d'un home que explica en una festa plena de gent que la seva esposa li ha estat infidel i que està embarassada del seu millor amic s'ha fet viral.

Destapa la infidelitat de la seva esposa

Les imatges semblen tretes d'una pel·lícula, però són 100% reals i han estat gravades a l'Equador durant un "baby shower", que és una festa típica d'Amèrica Llatina per celebrar que en breus naixerà un bebè dels pares que ho organitzen.

Infidel i embarassada del seu millor amic

Tot va començar quan el marit va sospitar que la seva dona, suposadament embarassada d'ell, li estava sent infidel amb el seu millor amic, així que es va posar a investigar-ho.

Va decidir posar una càmera oculta a la seva casa i el que va gravar el va deixar de pedra: el seu millor amic i la seva dona despullats i tapats amb una tovallola mentre es fan carícies.

Infidelidad / Twitter TheVelkorck

Un home destapa la infidelitat de la seva esposa i diu davant de tothom que l'enganya amb el seu millor amic i que està embarassada d'ell / Twitter TheVelkorck

Després de veure aquestes imatges, va començar a sospitar que el fill que estava esperant no era seu, sinó del seu millor amic, va demanar les proves a l'hospital i la pitjor de les hipòtesis es va acabar complint: el bebè de la seva dona era del seu millor amic, no seu.

Celebració del 'baby shower'

Així i tot, va decidir esperar fins que arribés el moment més oportú, en plena celebració del "baby shower", per treure tots aquests secrets a la llum i així fer passar una vergonya espantosa a la seva esposa.

El vídeo de l'home destapant la infidelitat de la seva esposa ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i tothom ha comentat que valent ha estat el marit per treure tota la veritat a la llum davant de tothom, inclòs el seu millor amic, que també el va trair.