Un conductor de 26 anys ha protagonitzat un espectacular accident aquesta passada matinada a Sevilla del que, afortunadament, no s'ha hagut de lamentar cap ferit.

El jove, que conduïa el vehicle triplicant la taxa màxima d'alcoholèmia, s'ha estampat contra quatre cotxes per posteriorment acabar bolcant el seu.

Ha xocat contra 4 cotxes i ha bolcat

Els fets han succeït a les 01:15 hores de la matinada d'aquest dissabte al carrer Victoria Kent de Sevilla. Un jove de 26 anys conduïa triplicant la taxa permesa d'alcohol.

A conseqüència de ser al volant amb tal nivell alcohol en vena, el jove ha estampat el seu cotxe contra quatre vehicles estacionats en la via, i ha acabat per bolcar el seu propi turisme.

El conductor i els tres acompanyants, il·lesos

El conductor i els altres tres joves que li acompanyaven a l'interior del vehicle han estat atesos per un equip de sanitaris que s'ha presentat en el lloc dels fets de forma gairebé immediata. Malgrat l'aparatós de l'incident, tots ells han resultat il·lesos.

Han estat els Bombers de Sevilla que s'han encarregat de retirar el vehicle de la via per poder obrir de nou el carrer. Els agents de la Policia Local continuen investigant els fets.