Josep Pàmies, també conegut com 'l'embaucador del lleixiu', ha tornat a fer una festa de "petons i abraçades", aquesta vegada a Sant Pere de Ribes (Garraf).

200 persones sense mesures de seguretat

La Dolça Revolució, el moviment impulsat pel pagès i activista de Balaguer, ha reunit 200 persones sense mascaretes ni cap altra mesura de seguretat per mostrar el seu rebuig a les restriccions que decreten les administracions per intentar posar fre a la pandèmia de coronavirus.

Josep Pàmies / ACN

El polèmic Josep Pàmies, pagès i activista de Balaguer organitza festes de "petons i abraçades" en ple coronavirus / ACN

A finals de maig, Pàmies ja va reunir un centenar de persones a Balaguer (la Noguera) en una trobada en què els participants es van fer abraçades i petons per defensar que amb productes com l'MMS (clorit de sodi), del qual Pàmies és un ferm defensor, es pot combatre la Covid-19. Aquella trobada es va fer en ple estat d'alarma. 

Aquesta vegada la festa ha coincidit amb els preocupants rebrots de coronavirus que, de moment, obliguen a confinar la ciutat de Lleida i sis municipis més de la comarca del Segrià.

Aquí es pot veure el vídeo de la festa de "petons i abraçades" d'aquest dimarts a Sant Pere de Ribes on es pot sentir a Josep Pàmies donant la benvinguda als assistents:

 

Les últimes 24 hores, Catalunya ha registrat 938 nous casos i tres morts per coronavirus. La majoria dels nous positius corresponen a la regió sanitària de Barcelona ciutat on hi ha hagut 246 nous casos i a la regió metropolitana sud on també se n'ha detectat 246 (justament en aquesta zona s'hi troba la comarca del Garraf on Pàmies ha fet la festa). També destaquen els 138 nous positius de la comarca del Segrià.

"Amb l'MMS solucionaríem el coronavirus en pocs dies"

Josep Pàmies continua defensant que les mesures de seguretat que proposen els governs són absurdes. Segons ell, s'enganya sobre la pandèmia i la substància MMS pot combatre el virus. És més, segons diu, "amb l'MMS solucionaríem el coronavirus en pocs dies". Recordem que l'MMS (clorit de sodi) està prohibit per al consum humà.

Fa un mes i mig, Josep Pàmies, va fer la primera festa de "petons i abraçades" a Balaguer. Va ser el dissabte, 30 de maig, en un dinar amb més d'un centenar de persones. Molts eren de Balaguer però també s'hi van desplaçar d'altres punts de Catalunya com Barcelona. Entre els assistents també hi havia persones d'Aragó i Burgos.

Disposats a fer de conillets d'índies

Segons Pàmies, estan disposats a fer de conillets d'índies ja que es deixarien infectar de coronavirus per demostrar que amb l'MMS i l'artemisa es pot curar.

La festa de Balaguer es pot veure en aquest vídeo:

 

Mor una noia de 17 anys després d'anar a una 'festa Covid'

El mes passat, una noia de 17 anys va morir de coronavirus després de contagiar-se en una 'festa Covid' on la va portar la seva mare. La noia va poder superar un càncer però no el coronavirus i finalment va morir el passat 23 de juny.