Just fa un mes que Europa entrava en xoc en veure com les flames destrossaven Notre-Dame. Ara que ja fa 30 dies d'aquell fatídic 15 d'abril, una càmera d'ABC News ha accedit a l'interior de la catedral parisenca per mostrar les primeres imatges de l'interior després de l'incendi.

Les imatges de l'interior permeten veure com ha quedat la catedral per dintre abans que comencin les tasques de restauració i reconstrucció de la part que va quedar cremada en l'incendi. Es veu com una màquina està retirant la runa, el rosetó que es va poder salvar de les flames i també el gran forat que ha quedat al centre de la catedral i que encara hi serà durant mesos, abans que s'arribi a reconstruir. A les imatges exclusives d'ABC News també es veu l'orgue de l'interior de la catedral, que està en bones condicions.

Feia setmanes que els ciutadans francesos havien demanat veure com havia quedat la catedral en el seu interior i finalment han arribat les imatges esperades. El govern francès i la societat civil ja han iniciat la campanya de recaptació per trobar els fons que permetran reconstruir aquest símbol religiós europeu.