Al voltant de les set del matí un virulent incendi ha afectat un taller mecànic del centre de Barcelona; concretament al carrer del Bruc. Per precaució, mentre han durat les tasques d'extinció de l'incendi s'ha desallotjat el bloc del número 170 d'aquest carrer de l'Eixample. També s'ha demanat als veïns dels blocs propers que sortissin de casa seva per seguretat.

L'avís s'ha rebut minuts abans de les set del matí i diverses dotacions dels Bombers de Barcelona l'han pogut apagar sense problemes en menys d'una hora. Quan s'han pogut extingir les flames s'ha ventilat la zona i els veïns han pogut tornar a casa seva. Segons fonts municipals, no consten persones ferides.

Un taller mecánic i dos pisos

Els Bombers han iniciat una investigació per aclarir què ha motivat el foc i també si ha afectat l'estructura del bloc del número 170 i si caldrà apuntalar-lo. Les flames han cremat part d'aquest taller mecànic del carrer del Bruc i dos pisos. El fum sortia per una estació d'ITV del carrer de Còrsega. El foc ha obligat a fer talls de trànsit als carrers de Còrsega i Bruc.

Les flames i la gran columna de fum s'han pogut veure des de molts punts de la ciutat. Per sort, tot i les afectacions materials, aquest incendi al centre de la ciutat ha quedat en un ensurt.