Un incendi devastador s'ha declarat aquesta matinada l'Hotel Boutique Sisu Puerto Banús de Marbella (Màlaga), cobrant-se la vida d'una persona que s'ha llançat a l'exterior des de la façana fugint de les flames.

Primera víctima mortal

Un incendi devastador a l'Hotel Sisu de Puerto Banús ha causat una primera víctima mortal. Segons fonts policials, es tracta d'una persona que ha perdut la vida després de precipitar-se quan intentava abandonar l'establiment a través de la façana.

El 112 ha rebut a les 6:15 hores un avís que alertava d'un incendi en un establiment hoteler situat al carrer Río Volga, ala urbanització Nueva Andalucía, pel que ha mobilitzat els Bombers de Marbella, a l'Empresa Pública d'Emergències Sanitàries, a la Policia Nacional i a la Policia Local. Els efectius d'emergència continuen treballant en l'extinció.

 

Nou persones més ingressades

A més de la víctima mortal, segons informa el diari La Opinión de Málaga, el balanç provisional parla de nou persones que han hagut de ser traslladades a l'hospital per símptomes lleus per inhalació de fum després de l'incendi. El foc no només ha obligat al desallotjament de l'hotel sinó que també d'un edifici limítrof.