Una parella han provocat un brutal incendi mentre estaven en una festa amb els seus amics. Havien organitzat una quedada, ja que en breus tindrien un fill i volien fer una festa per saber el sexe del bebè.

El que havia de ser un dia de celebració s'ha acabat convertint en un autèntic infern: accidentalment han cremat tot el bosc segons després de saber si serà nen o nena.

Volien saber si el bebè seria nen o nena

Tot ha començat per culpa d'un generador pirotècnic, que és un aparell que servei per encendre coets. La idea de la parella era que quan diguessin si el seu fill seria un nen o una nena davant tots els seus convidats, tirarien petards amb l'ajuda d'aquest instrument.

No obstant això, el generador ha començat a treure fum i ràpidament s'ha escampat pel bosc, tot provocant un incendi que ja ha cremat més de 3.000 hectàrees de terreny.

Els fets van passar el dissabte al Rancho Dorado Park de Califòrnia, als Estats Units i la combustió, les temperatures altes, la baixa humitat, la vegetació seca i el fort vent han estat els causants d'aquest terrible accident, segons informa Benet Milloy, el cap del Departament de Silvicultura i Protecció d'Incendis de Califòrnia.

Vídeo de l'incendi descontrolat

Les càmeres de seguretat han gravat el moment exacte que la parella surt corrents cap al cotxe per agafar unes ampolles d'aigua i intentar aturar el foc.

Quan els bombers han arribat al Rancho Dorado han vist que l'incendi estava totalment descontrolat.

Incendio California

Una festa per saber el sexe d'un bebè ha acabat causant un gran incendi a Califòrnia / Twitter furcoisorin

La parella ha decidit mostrar els vídeos a la policia i explicar l'accident i és molt probable que hagin de pagar les despeses generades per aquest accident. A més, també podrien passar a disposició judicial i ser multats per l'incendi que han provocat.