Espectacular incendi aquesta tarda al Pla de Sant Feliu de Llobregat, a l'àrea metropolitana de Barcelona. Des de les sis de la tarda crema sense control la nau industrial de la fàbrica Dallant, una empresa que es dedica a la fabricació de productes alimentaris.

En total, 33 dotacions dels Bombers treballen en l'incendi. Segueix actiu, i els bombers ataquen les flames des de l'exterior de la nau, per perill que acabi col·lapsant i s'ensorri.

 

En les tasques d'extinció de l'incendi hi treballen, segons han informat des de Bombers de la Generalitat, 33 dotacions terrestres, que també fan tasques de protecció de les naus del costat, per evitar que cremin per la calor. L'incendi crema completament la nau, que és una sola planta i soterrani. En total, uns 2.500 metres quadrats.

Flames i fum visible des de molts punts de Barcelona

La força de les flames, pels productes que hi ha a l'interior, ha cremat molt de pressa tota la nau. Les flames i, sobretot, la columna de fum, s'ha pogut veure des de molts punts de l'àrea metropolitana. Segons les primeres informacions, no s'han de lamentar ferits. Els Bombers, quan puguin extingir les flames, podran investigar les causes de l'incendi.

Els treballadors han estat evacuats prèviament. Els efectius s'han distribuït en tres sectors per atacar des de fora el foc i per protegir les naus veïnes. Protecció Civil recomana als veïns que no s'apropin a la zona ni romanguin a l'exterior si noten el fum o molèsties derivades.

 

Gairebé 100 trucades al 112

Segons indica Protecció Civil, el telèfon d'emergències 112 ha rebut 96 trucades per l'incendi, que ha provocat una columna de fum molt visible. Els Bombers treballen des de l'exterior de la nau per evitar propagacions cap a la resta de l'empresa i cap a altres naus adjacents.