Un espectacular incendi en un bloc de pisos de Jerez de la Frontera (Cadis) ha provocat moments de pànic entre els veïns. El foc s’ha originat en una tanca del jardí que rodeja l’edifici i ha arribat fins la quarta planta.

L’incendi s'ha originat al voltant de les 20.15 hores de la tarda d’aquest dimarts al barri de Las Torres de Jerez. Una dona ha trucat als bombers alertant de l’existència d’una flames, sense poder especificar si eren en un habitatge o de la zona que envoltava el bloc de pisos.

Una tanca

Fonts dels Bombers de Jerez han explicat que el foc es va iniciar a la tanca de jardí de la planta baixa i ràpidament va començar a créixer fins arribar a tenir força alçada a causa de la intensa calor que feia i del vent.

Les flames van afectar bàsicament la façana de l’edifici, així com elements externs dels pisos com persianes, cortines i aires condicionats. També van entrar en un pis de la segona planta afectant el saló.

Sense danys personals

Quan van arribar els Bombers, part de l'edifici estava sent evacuat i els veïns que no havien sortit es mantenien a casa seva seguint les indicacions dels serveis d'emergències i seguretat. Es temia però que algunes persones amb problemes de mobilitat es veiessin afectades per la intensa fumera.

Afortunadament les onze dotacions de bombers que es van traslladar a la zona van apagar ràpidament les flames i no es va haver de lamentar cap dany personal.