Espectacular incendi aquesta tarda de divendres a Barcelona, a la zona de Pedralbes. Els Bombers de Barcelona han treballat des de dos quarts de cinc de la tarda amb cinc dotacions en un incendi que ha afectat diversos pisos d'un bloc del carrer Bosch i Gimpera, al número 20.

Les flames, amb molta virulència, sortien des de les finestres del pis, a la quarta planta. Abans de les sis de la tarda s'ha pogut donar per controlat i extingit.

No s'han de lamentar ferits

Les dues dones que hi havia al pis, una treballadora de la llar i una resident, han pogut sortir pel seu propi peu i no consta que hagin resultat ferides. Les dues dones que s'han autoevacuat també han tret del pis un gos, que tampoc ha resultat ferit.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la resident d'un dels pisos ha deixat sense vigilància un aparell elèctric i s'ha encès. Tot i això, caldrà acabar d'investigar les causes per aclarir els motius reals de l'incendi. Els Bombers de Barcelona revisaran durant la tarda l'estructura del pis per si pot tornar a ser evitable.