Un autobús de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha començat a cremar en ple carrer. Els fets han tingut lloc poc després de les dotze del migdia a l'avinguda Blasco Ibáñez de la capital valenciana, quan s'ha originat un incendi a la part posterior del vehicle, que en aquell moment portava passatgers. Segons informa el Levante, la ràpida intervenció del conductor -que ha evacuat el passatge amb rapidesa- ha aconseguit evitar ensurts majors. El foc, que ha devorat per complet el bus, ha provocat una gran columna de fum que era visible des de diversos punts de la ciutat.

L'incident s'ha produït sobre les 12:35 del migdia. Un autobús de l'EMT que realitzava el trajecte de la línia 31 ha començat a incendiar-se a l'avinguda Blasco Ibáñez de València, just abans d'arribar a una de les parades del recorregut. El foc ha començat a la part posterior del vehicle, on és ubicat el motor dièsel i s'ha estès ràpidament per la resta del transport, assenyala el mateix mitjà. La intervenció del conductor ha permès que els passatgers que es trobaven a l'interior del bus poguessin sortir il·lesos, evitant així conseqüències majors.

Fins al lloc s'han desplaçat efectius dels bombers que encara continuen treballant per sufocar les flames -que ja estaven afectant per la seva virulència alguns arbres propers- i assegurar la zona. Pel que sembla, l'autobús era un dels transports més antics de la flota de l'Empresa Municipal de Transports de València.