Persecució d'infart al Brasil. Un repartidor de Uber se salta un control policial i els agents comencen a perseguir l'infractor, donant lloc a una escena digna d'una pel·lícula d'acció.

Ambdós conductors són capaços de realitzar maniobres dignes d'un especialista de Hollywood. Tal com pot veure's en les imatges, passen entre els cotxes, se salten els senyals, pugen a la vorera, fins que el repartidor acaba sense sortida i és reduït a terra pels policies.

En detenir-lo, van trobar a la seva cintura un revòlver amb la numeració de la munició suprimida que el detingut anava a utilitzar per intentar realitzar un atracament, segons mitjans locals.

Uber ha informat que el repartidor no tenia res a veure amb la seva companyia perquè no figurava en cap registre. "Les motxilles distribuïdes o venudes als repartidors poden ser revenudes, prestades o fins i tot robades, per la qual cosa portar un element amb el logotip de la companyia no és una indicació fiable que té un compromís laboral amb l'empresa", han expressat en un comunicat.