Sembla una imatge de pel·lícula. Un noi s'agenolla davant la seva exparella, que anava en cotxe de camí a l'altar, per impedir el seu casament. El vídeo de la dramàtica escena s'ha fet viral a les xarxes socials.

Els fets van passar al setembre a Medellín, Colòmbia. El noi, de genolls, va implorar a la seva exparella, que no es casés i, fins i tot, es va atrevir a robar-li un petó en un moment de descuit.

Les súpliques d'un enamorat

Les imatges mostren com el noi persegueix en moto, com si fos un cavall blanc, el cotxe nupcial de la seva exnòvia i li suplica que no es casi. Tot seguit, li demana una segona oportunitat per a la seva relació i aprofita l'estupor de la noia per a robar-li un petó. A aquest acte de suposat amor, la jove li respon amb una empenta.

La ràbia del rebuig

El noi, en veure les carabasses que li dóna la seva estimada, li recrimina que ella no es volia casar: "¿Cuál altar?, ¿Cuál anillo?, ¿Es una broma? ¡Ni siquiera te querías casar!", li crida. La núvia, lluny de posar-se nerviosa i contestar-li, s'arregla el vestit i torna a seure al cotxe, en senyal de que està llesta per continuar fins a l'altar. El jove, finalment, es rendeix i se'n va.

Els vianants volien que aturés la boda

Durant l'escena que protagonitzen els joves, els vianants que passen pel cantó van cridant a la noia que no es casi, o que planti al nuvi a l'Església.