Unes imatges dignes d'una pel·lícula de terror. Com si Stephen King i Stanley Cubrick haguessin creuat els seus camins de nou, un vídeo utilitzat per vendre una casa causa calfreds a qui el mira.

Els propietaris de la casa, escenari d'aquest curt, han penjat les imatges a la plataforma Idealista amb l'esperança que captin possibles compradors de l'habitatge. Però els usuaris s'han quedat bocabadats davant la tècnica utilitzada per gravar l'immoble, i el vídeo s'ha fet viral i acumula més de 280.000 reproduccions.

"La pel·lícula de terror de l'any"

El perfil de Twitter Horror Losers, dedicat al cinema i la cultura del terror, s'ha fet ressò de les imatges i les ha compartit. 

D'aquesta manera, el vídeo ha arribat a milers d'usuaris, alguns aficionats als espants i d'altres no tant, que l'han comentat amb estupor el fet que els propietaris de la casa l'hagin volgut utilitzar per vendre-la.

Un anunci original

L'autor de les imatges ha explicat, en el mateix post de Twitter, que les imatges són "les proves de càmera d'un curtmetratge que va rodar l'any passat".

Però no s'esperava, quan va enviar el resultat als propietaris de la casa, que utilitzarien el seu vídeo per intentar vendre-la.

Un error

Segons ha comentat el mateix autor de les imatges, utilitzar el clip amb aquesta finalitat ha estat un error, perquè els usuaris de Twitter han provocat l'efecte contrari.

I és que aquesta plataforma ha obrat, un cop més, la seva màgia, i ha fet famós l'habitatge per ser terrorífic i posar els pèls de punta qualsevol persona que visualitzi el vídeo.

De moment, la casa encara no està a la venda. Però si hi ha algun interessat en reviure alguna escena de Paranormal Activity, l'habitatge està a Villares de la Reina (Salamanca). Té sis dormitoris, tres banys complets i un lavabo. Això sí: el que no se sap és què hi ha dins els armaris o sota els llits.