Una hostessa ha sorprès una parella tenint sexe en ple vol i els ha posat en evidència durant el trajecte Moscou-Vladivostok davant de la resta dels viatgers, que els han escridassat. A l'arribada, la dona, de 43 anys, i la seva parella, de 41, han estat detinguts.

Tot va començar quan una dona de 43 anys i la seva parella, un home de 41, van començar a fer-se petons. La situació va anar pujant de to fins que la dona va començar a practicar-li sexe oral al seu marit.

En un vídeo gravat per un dels passatgers se sent una de les hostesses dir-li a l'home en qüestió que es posi el penis als pantalons. "Treu la mà del teu penis. És una ordre", li va etzibar la treballadora de la companyia aèria, informa The Sun.

La tripulació va informar que es veien obligats a denunciar els fets davant de la policia per comportar-se de manera indecent en un lloc públic. Davant de l'esmentat comunicat, els passatgers van celebrar la notícia i van escridassar la parella. Una vegada va aterrar l'avió, ambdós van ser arrestats i hauran de pagar una fiança per sortir en llibertat.