Un paracaigudista, en ple salt i amb l’adrenalina al “tope”, no es va adonar que havia perdut la cama... ortopèdica. Afortunadament, la va recuperar gràcies a un granger que la va trobar, intacta, al mig del camp on estava fent la collita.

Perd la cama en ple salt

Chris Marckres, veí del comtat d’Addison, a l’estat de Vermont (Estats Units), tot i que li falten les dues cames volia complir el seu somni: saltar en paracaigudes.

El passat dissabte, quan estava en ple salt, va perdre una de les dues cames ortopèdiques. "Tenia l'adrenalina al límit i ni em vaig adonar que havia perdut la cama a l'aire", va relatar Marckres a la cadena NECN / WYCN.

Salto paracaidas / Instagram

Chris Marckres va perdre una de les dues cames ortopèdiques quan estava en ple salt en paracaigudes / Instagram

El veterà paracaigudista es va assabentar de la pèrdua quan va tocar terra: només tenia la cama esquerra! Ràpidament va utilitzar les xarxes socials per demanar ajuda, si algú la trobava, que es posés en contacte amb ell.

La troballa d'un granger en plena collita

Chris Marckres va tenir sort ja que només 24 hores després, Joe Marszalkowski, un jove granger que estava fent la collita, va trobar la cama ortopèdica totalment intacta als seus camps molt a prop de la zona de salts del comtat d’Addison.

Així va relatar el succés el programa RTL Nieuws al seu compte d’Instagram

"Sempre cal estar atent", va explicar Marszalkowski, que va comparar el descobriment com si hagués trobat una agulla en un paller. Afortunadament, la màquina amb què estava fent la collita no va succionar la cama.

Chris Marckres y Joe Marszalkowski / Instagram

Joe Marszalkowski, el jove granger que va trobar la cama ortopèdica de Chris Marckres, li va lliurar dilluns / Instagram

Dilluns, el jove granger va tornar-li la cama ortopèdica a Marckres: "Es va mostrar molt agraït quan li vaig dir que havia trobat la seva cama mentre conreava la meva collita", ha explicat Marszalkowski.