Un home ha mort després de saltar a les vies del metro de Nova York portant la seva filla de cinc anys en braços quan passava un comboi. Els fets van tenir lloc aquest dilluns al districte del Bronx i la petita va aconseguir sobreviure miraculosament i va ser traslladada a l'hospital amb lesions de caràcter lleu. El pare de la menor -que tenia la intenció de suïcidar-se- va morir a l'acte com a conseqüència del pas del tren, que va tallar el seu cos en dos.

Segons informa The New York Post, l'incident es va produir dilluns sobre les vuit del matí, quan el pare de 45 anys portava la seva filla a l'escola des del domicili familiar a Grand Concourse. El que semblava la rutina d'un dia qualsevol va acabar en tragèdia. L'home agafava la seva filla en braços i saltava a les vies del metro en una estació del Bronx just quan passava un comboi.

La nena aterrava en l'espai que separa els dos rails pels quals circula el tren i se salvava d'una mort segura de miracle. Dues persones que es trobaven a l'andana i que van presenciar l'ocorregut van saltar a les vies per ajudar la petita a sortir de sota del transport i traslladar-la a l'hospital amb lesions lleus. Tanmateix, el progenitor moria a l'acte a causa del pas del comboi, que va tallar el seu cos per la meitat. La policia es va personar al cap d'uns instants al lloc i es va decidir aturar el servei de la línia 4 entre les avingudes Woodlawn i Burnside mentre es realitzava la investigació per esclarir els fets.

Segons han confirmat fonts policials, l'home havia estat hospitalitzat almenys sis vegades per problemes de salut mental i prenia medicació. Aquesta informació i el testimoni dels presents suggereix que es tracta d'un cas de suïcidi.