La policia del comtat de Knox, a Tennessee, ha fet públiques les imatges enregistrades per una càmera policial personal que portava un oficial de la secció de trànsit de l'oficina del xèrif que va salvar la vida d'un home que va intentar saltar des d'un pont el passat mes d'abril. Les imatges s'han conegut ara i han tingut molta repercussió als Estats Units.

L'oficial Brian Rehg va assistir a la trucada que van fer uns ciutadans que van veure com un home estava en un pont i que tenia intenció de saltar. Els agents van parlar amb ell per intentar evitar que saltés i mentre estaven negociant i esperant més patrulles, l'home va saltar.

Salvat per pocs segons

A les imatges es veu com l'home, en molt pocs segons, intenta saltar del pont però l'agent reacciona molt ràpid i va aconseguir agafar-lo d'una cama i així evitant la caiguda i la segura mort de l'home. Els dos policies tenen durant uns segons l'home agafat penjant al buit fins que el poden entrar a la carretera.

L'oficina del xèrif ha fet públiques les imatges per felicitar els seus dos agents, l'oficial i un altre tinent, i agrair que la seva ràpida actuació ha permès salvar la vida d'aquest home: "Són veritables herois, i no només per haver salvat la vida a aquest home, també per seguir posant en risc la seva vida cada dia per la seguretat de tots".