Un home ha decidit ruixar amb un extintor un fumador que es va negar a apagar el seu cigarret. L'incident es va produir als Estats Units.

Segons detalla Pulzo, el protagonista del vídeo es diu Alex Jamison, un home que té un restaurant a la ciutat de Salt Lake City, ubicat a Utah. D'acord amb la publicació, el fumador, de nom Jon Bird, es va negar a deixar de fumar dins del negoci, la qual cosa va provocar el malestar de tots els comensals. Per aquest motiu, Jamison va decidir portar-lo al carrer i donar-li un escarment.

L'amo del restaurant li assegura que, en cas que no apagui el seu cigarret, li ruixarà l'extintor a la cara, una amenaça que el fumador ignora. Per a sorpresa de tots, l'amo del restaurant decideix complir la seva amenaça. Tot va ser gravat en un vídeo que després seria compartit a xarxes socials.

Jon ha estat entrevistat en una cadena local i ha assegurat no sentir-se orgullós del que havia fet, assegurant que no va voler fer-li mal al fumador. Per la seva part, Jon Bird ha manifestat que està experimentant 'efectes secundaris' per inhalar les substàncies químiques de l'extintor, com a falta d'alè i mals de cap.