Terrible cas de maltractament animal: busquen un home que apareix en un vídeo pegant un gos al mig del carrer a Girona i demanen col·laboració ciutadana per trobar-lo.

Pega un gos a Girona

S'ha viralitzat un vídeo on es pot veure un home pegant, sense pietat, un gos al mig del carrer Ballesteries, al Barri Vell de Girona

Li pega amb un fuet

Tal com es pot veure a les imatges, el maltractador comença a cridar al gos perquè se li acosti. Immediatament, l'animal no dubta a apropar-se a l'home i, aquest, a poc a poc, s'acosta al gos i, de cop i volta, li comença a pegar amb un fuet. Per si no fos poc, agafa l'animal pel coll perquè no es pugui escapar de la pallissa. Tot i que el pobre gos plora i intenta fugir, a l'agressor no sembla importar-li gaire, ja que el continua pegant fins que, finalment tots dos desapareixen del pla.

"Vídeo de un malnacido en Girona, por favor compartidlo. Esto tiene que llegar a manos de la justicia para que se lo quiten. Si alguien sabe quién es, que lo difunda", comenta l'usuari que ha gravat el vídeo i que l'ha compartit per Instagram.

No hi ha cap denúncia

Ningú ha posat cap denúncia pels fets, però, així i tot, els Mossos d'Esquadra estan investigant el cas per intentar localitzar l'home que apareix al vídeo, segons informa el Diari de Girona.

Maltractament animal a Olot

Malauradament, no és el primer cop que es produeixen aquests casos de maltractament animal i, de fet, fa un mes es va fer viral un altre cas d'un home que estava pegant una gossa en un pati d'una casa d'Olot (Garrotxa).