Una baralla multitudinària ha acabat, aquest dissabte al matí, amb un home d'origen magrebí mort amb cinc ganivetades a l'esquena a Leganés, a Madrid. Un altre dels participants en la baralla ha acabat ferit greu per arma blanca.

Els fets han passat al voltant de les vuit i vint del matí a les immediacions de la plaça de toros de La Cubierta. Es tractaria d'una baralla entre dos grans grups on s'han vist implicades persones de diferents nacionalitats.

Els serveis d'emergències, després de rebre un avís, s'han desplaçat a la zona. Els sanitaris s'han trobat un home de 30 anys amb cinc punyalades a l'esquena i en situació de parada cardiorespiratòria a l'avinguda del Museo. Els sanitaris li han practicat maniobres de reanimació durant uns 40 minuts, però no li han pogut salvar la vida.

A pocs metres d'allà, al carrer d'AC/DC, els sanitaris també han hagut d'atendre un home de 27 anys que havia rebut una ganivetada al tòrax. El jove ha estat traslladat en estat greu a l'hospital 12 de Octubre.

La Policia investiga ara les causes de la baralla i intenta localitzar els responsables de l'apunyalament mortal. També s'ha registrat, segons fonts policials, un altre ferit per arma blanca per causa de la baralla.

Segons sembla, tot hauria començat per una discussió en un local de la zona de bars de La Cubierta, una zona considerada conflictiva. De fet, l'ajuntament de Leganés ja ha demanat diverses vegades a la Delegació del Govern que reforci la presència policial en aquesta zona d'oci nocturn.