Claudio Pardo, un home de 47 anys, ha matat a trets un lladre i n'ha ferit un altre després que robessin el seu nebot a la seva casa. Un tercer delinqüent ha pogut fugir.

Els fets van passar el dijous al matí, al número 726 del carrer Pairo de Longchamps (Argentina). Els tres lladres estaven intentant robar quan Pardo els va sorprendre. Un testimoni va gravar el moment de la trifulga, que ja s'ha fet viral.

Intercanvi de trets

Segons es pot veure al vídeo, un dels lladres s'acosta a la reixa de la casa on està el nebot de Pardo, l'amenaça amb una pistola i fins i tot la dispara. El jove, atemorit, li llença el que semblen les claus d'un cotxe i després el seu mòbil.

És aleshores quan apareix el protagonista en escena: després d'escoltar crits i trets fora de casa, Pardo surt amb la seva pistola de 9 mm en el moment en què els lladres intenten fugir. Els comença a disparar fins que n'abat un i en fereix un altre.

Fugida amb el cotxe del nebot

Enmig de la pluja de trets, un dels delinqüents, l'únic il·lès, va aconseguir fugir amb el Chevrolet Onix del jove al qual havien robat.

Segons informa Crónica, un dels lladres va caure mort a uns 30 metres de la casa. L'altre es va intentar amagar dins d'un habitatge a prop del lloc dels fets, al carrer Quintana. Tenia una ferida a la cama dreta, a l'altura de la cuixa.

La policia va identificar el lladre ferit com Patricio González, de 17 anys. Els serveis d'emergències van traslladar-lo a l'Hospital Lucio Meléndez d'Adrogue.

Continua la investigació

Ara la policia investiga qui és el lladre que va fugir i intenta identificar el mort. A més, també han requisat preventivament la pistola a Pardo, a l'espera de saber si posseeix la documentació reglamentària.