Un home ha estat arrestat per disparar la seva pistola a la recepció d'un hotel per exigir a una mare i al seu fill que complissin amb els dos metres de distanciament social i es posessin mascareta.

Trets contra una mare i el seu fill

"No estaven guardant la seva distància social", es defensava mentre l'estaven arrestant. Els fets es van produir la nit de dilluns passat a l'hotel Crystal Beach Suites a Miami Beach (els Estats Units).

Douglas Marks, un home de 47 anys, va topar-se al hall del ressort amb una mare i el seu fill: Verónica Pena i el seu petit es trobaven de viatge a Florida arribats des de Nuevo Mexico, on resideixen.

Afortunadament no hi va haver ferits

Obsessionat amb que mare i fill li estaven seguint-lo a poca distància, Mark va treure la seva pistola i va tirar diversos trets exigint que es guardés els dos metres de distanciament social. Per sort, els trets no van causar ferits i només es van haver de lamentar danys a les instal·lacions.

Pocs minuts després la policia es va personar a l'hotel, detenint immediatament Marks, que ara s'enfronta als càrrecs d'assalt agreujat amb una arma mortal i trets d'una arma de foc en un espai públic.