Un home de 48 anys està en estat molt greu després de ser apunyalat aquest dissabte a la tarda per un altre individu en ple carrer en Alcalá de Henares, a Madrid.

Els fets han passat poc després de dos quarts de quatre de la tarda a la travessia Beatriz Galindo de la població, quan, per motius que encara es desconeixen, un home n'ha agredit un altre amb una arma blanca.

Dues punyalades

La víctima ha rebut almenys dues punyalades profundes: una, al pit, i una altra, al coll. Aquesta última l'ha afectat l'artèria caròtida, una de les més importants del cos.

La Policia Local d'Alcalá ha estat la primera en respondre a l'agressió i s'ha presentat al lloc, detenint l'atacant i transportant el ferit al centre de salut Luis Vives.

Traslladat en helicòpter

Allà van arribar els sanitaris, que han estabilitzat i intubat la víctima. Les dues punyalades li havien provocat una greu hemorràgia i una insuficiència respiratòria.

Una ambulància l'ha traslladat al parc de bombers d'Alcalá, des d'on un helicòpter medicalitzat l'ha traslladat a l'Hospital 12 d'octubre de Madrid.