Un home guanya un popular concurs de televisió. El premi és emportar-se tot el que vulgui (i pugui) recollir durant un minut en un conegut supermercat. L'elecció, com es pot veure en aquest vídeo ja viral, és sorprenent.

El que es pugui en 60 segons

Un minuto feliz és un dels programes més aclamats de la televisió xilena actualment. Es tracta d'un concurs en el qual al guanyador se li donen seixanta segons per emportar-se el que vulgui (i pugui) d'un supermercat Colo-Colo, una de les cadenes favorites dels consumidors del país andí.

 

En una de les seves últimes edicions el vencedor ha estat Brayan Velásquez, un jove colombià amb residència a Xile. Com a guanyador va disposar d'un minut per agafar tot el desitgés d'un dels establiments de la cadena ubicat a la ciutat de Puerto Natales.

Tot a la seva disposició

Brayan tenia absolutament de tot a la seva disposició: televisors de gamma alta, ordinadors, videoconsoles, tota mena d'aliments gurmet... Amb tot, la seva elecció ha generat milers de comentaris en pàgines web i xarxes socials.

I és que aquest jove colombià, d'entre tot el que es podia portar, va decidir buidar la prestatgeria de begudes alcohòliques. L'endemà, la ressaca va haver de ser de campionat.