Un grup d'adolescents ha estat detingut per l'assassinat d'un noi de 16 anys en una baralla després de classe. La policia de la localitat de Long Island, al sud-est de l'estat de Nova York, investiga la mort de Kahseen Morris, un jove que va ser apunyalat a les portes d'un centre comercial el passat 16 de setembre. Segons les primeres investigacions, els estudiants arrestats haurien participat en una baralla prèvia amb la víctima i haurien retransmès en directe a través de Snapchat l'atac mortal, sense fer res per ajudar Morris.

Investigació oberta

El cap de la policia del comtat de Nassau, a Long Island, on van passar els fets, Patrick Ryder, ha assenyalat que la investigació continua, que els agents d'homicidis "estan encara fent la seva feina" i que ara per ara no es pot fer públic el nombre de detinguts ni sota quins càrrecs. "Estan treballant amb cooperants i provant de fer la seva feina", va afirmar a la cadena de televisió ABC.

Es creu que en el grup que va presenciar la baralla i l'assassinat hi hauria uns 50 joves i que el vídeo va ser vist per dotzenes que eren en el centre comercial davant el qual Morris va ser apunyalat, el 16 de setembre.

Gelosia

La passada setmana la policia va informar que Tyler Flach, de 18 anys, va ser acusat d'assassinat en segon grau per la mort de Morris durant la baralla, que havia estat acordada entre els adolescents per tenir lloc al centre comercial després de l'escola. També que Morris havia estat vist en companyia de la nòvia d'un altre noi i que va ser amenaçat perquè que es presentés a la baralla.

Quan la víctima va arribar al centre comercial, va ser envoltat per un grup de joves i va ser apunyalat al pit sense que ningú demanés ajuda. Els detectius han dit que l'atac a Morris va ser per la seva amistat amb la jove i que Flach és amic de l'exnòvio de la noia, d'acord amb ABC.

Keyanna Morris, germana de la víctima, ha dit que la noia amb qui el van veure va demanar al seu germà que l'acompanyés a casa seva i ell va accedir. Conforme al seu relat, pel que sembla la jove volia donar gelosia al seu exnòvio.