La gota freda ha arribat amb molta força a Madrid. Els serveis d'emergències del 112 han gestionat 103 expedients per inundacions, sobretot a Arganda del Rey, Campo Real i Velilla de San Antonio, ha informat el 112 Comunitat de Madrid.

Els bombers de la Comunitat de Madrid estan treballant a tota la zona en basses d'aigua a la via pública i ajudant persones que no podien sortir de locals comercials o cotxes. La tempesta s'ha mogut després cap a Alcalá de Henares.

Carrers inundats a tot el municipi

Des del Centre d'Emergencias del 112 s'ha fet una crida a la prudència i als conductors perquè extremi les mesures davant de les fortes pluges i evitin transitar en zones que es poden inundar. Davant de qualsevol emergència, recomanen que es truqui al 112.

Es torna a inundar Arganda del Rey

Arganda del Rey va ser un dels municipis més afectats per l'aiguat que va caure el passat 26 d'agost. Molts dels comerços i carrers de la localitat van quedar anegats per la forta tempesta.

Interrompuda la Línia 9 entre Arganda i La Poveda

La circulació de trens en la Línia 9 de Metro de Madrid ha estat interrompuda entre les estacions d'Arganda del Rey i la Poveda per acumulació d'aigua a les vies.

Segons ha informat el suburbà a través de les seves xarxes socials, la circulació està interrompuda en ambdós sentits per un temps estimat de més de 30 minuts.