El Benito és un gos que va a veure la tomba de la seva mestressa des que va morir fa quatre anys i s'ha fet viral a internet.

Vídeo viral del gos Benito

Diuen que el gos és el millor amic de l'home i que l'amor que senten cap als seus amos és incondicional i, després de conèixer la història del Benito, es confirma encara més que són animals únics: al més pur estil "Hachiko", el Benito va a veure la tomba de la seva difunta mestressa des de fa més de quatre anys i la seva història s'ha fet popular a tot arreu.

Joha, l'antiga mestressa de la mascota, va adoptar al Benito i al cap d'uns anys ella va morir. No obstant això, el Benito, quatre anys després, se segueix recordant d'ella i la va a veure a la tomba.

A Belén, la germana de Joha, li ha semblat tan emotiu el gest del gos que no ha dubtat a compartir la història per les xarxes socials: "Mireu aquest amor tan incondicional. La Joha és la meva germana, que va morir fa quatre anys i ell és el Benito, la seva mascota, que la va acompanyar els seus dos últims anys de vida i que ho segueix fent el dia d'avui".

Benito / Twitter Bele_dure

El vídeo del gos que va a veure la tomba de la seva mestressa que va morir fa quatre anys s'ha fet viral / Twitter Bele_dure

Un gos va a veure la tomba de la seva mestressa

"Són els éssers més meravellosos que existeixen, perquè simplement són els únics que entreguen tot el seu amor incondicional i etern", comenta Belén a la publicació de Twitter. La història del Benito ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i, de fet, ja té més de 210.000  "m'agrada" i 85.000 retuits.

Molts usuaris, commocionats per la lleialtat d'aquest animal, han aprofitat el vídeo per comentar les històries amb les seves mascotes.

"Et comprenc perfectament. La meva germana va morir fa dos anys, ella va rescatar una gosseta maltractada i, des de llavors, eren inseparables. Avui en dia l'espera a la porta de casa totes les tardes per veure si arriba de l'hospital on treballava", comenta un dels seus seguidors.