L'Archie, un cadell de 10 mesos, s'ha guanyat la fama de piròman. El gos, una barreja entre Buldog francès i Boston terrier, va protagonitzar un aparatós incendi al sofà de la seva humana després de mastegar, mentre jugava, amb un encenedor.

L'accident va passar a la casa on el gos viu amb la seva família a Melbourne, Austràlia. La càmera de seguretat de la casa va gravar el moment, i la Dee Borkowski, ama de l'Archie, va decidir compartir-lo. El vídeo s'ha fet viral i ja acumula 17.000 reproduccions.

Jugant amb foc gairebé es crema

La gravació mostra com l'Archie, a falta d'una bona joguina, puja al sofà a mastegar un encenedor com qui no vol la cosa. El cadell segueix amb el seu comès fins que, de sobte, el sofà s'encén en flames.

El gos, en veure que les coses es posen massa "calentes", decideix baixar del moble i posar-se a cobert.

Un incendi inesperat

La sort de la família, i de l'Archie, va ser que Dee Borkowski va decidir donar una ullada al seu gos a través de la càmera que té instal·lada a casa seva. Poc s'imaginava l'espectacle que trobaria a la seva sala d'estar: un incendi al sofà provocat ni més ni menys pel cadell.

Va trucar els bombers immediatament, que van anar a la casa i van apagar el foc.

Una anècdota a explicar i un forat al sofà i a la butxaca

Segons Borkowski, l'Archie no va patir cap mena de lesió i està perfectament. A més, l'incendi no es va estendre a la resta de l'apartament, però això sí: el sofà ha patit danys per valor de milers de dòlars. 

 

L'Archie, que ha saltat a la fama gràcies a la seva petita revelació com a piròman, té un compte d'Instagram: Archie l'Incendiador.